Wij bieden jou fysiotherapie op maat. Samen maken we een behandelplan dat past bij jou en begeleiden we je in het behalen van je doelen. Hieronder een overzicht van onze diensten en specialisaties.

Fysiofitness

Bij klachten of ziekte kun je op maat trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Fysiotherapie

Fysiotherapie biedt de oplossing bij pijnlijke en of stijve gewrichten, krachtsvermindering, spierblessures of revalidatie na een operatie.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die hun sport door een blessure niet meer kunnen uitoefenen.

De sportfysio op jouw vereniging

Wij bieden sportbegeleiding aan teams en individuele sporters. Met onze gespecialiseerde fysiotherapeuten blijf je als sporter fit en beperk je blessurerisico’s.

Oncologie fysiotherapie en lymfedreinage

Bij oncologie fysiotherapie is voor patiënten met kanker, of die kanker hebben gehad. In elke fase van de ziekte (acute fase, herstelfase en palliatieve fase) kan er een beroep worden gedaan op [...]

Manuele Therapie

Manuele therapie is geschikt voor klachten die, behalve met pijn, gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen (beperkte mobiliteit) van een gewricht.

Parkinsonbegeleiding

Fysiotherapie bij de ziekte van Parkinson helpt jouw zelfstandigheid te vergroten en meer bewegingsvrijheid te creëren.

Medical Taping

Medical taping kan worden toegepast als pijndemping, verbeteren van spierspanning, het corrigeren van bewegingen of het verminderen van een zwelling.

Etalagebenen

Blijf in beweging bij Perifeer Arterieel Vaatlijden. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen je hierbij.

MS Zorg

JouwFysio is aangesloten bij MS Zorg Nederland, een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten.

Actieve ouderenzorg

Samen met een gespecialiseerde geriatrie fysiotherapeut werkt u aan uw mobiliteit en zelfstandigheid en leert u omgaan met specifieke gezondheidsproblemen.

Vallen Verleden Tijd

Jaarlijks lopen veel mensen letsel op als gevolg van een val. Vooral bij zelfstandig wonende senioren is er sprake van een verhoogd valrisico. Daarnaast zijn de gevolgen voor deze doelgroep vaak [...]

COPD en longrevalidatie

Een trainingsprogramma op maat bij COPD helpt jouw inspanningsvermogen te verbeteren, de slijmproductie te verminderen en de kortademigheid te verbeteren.