Met sportbegeleiding haal je meer uit jezelf

Iedere sporter wil fit blijven en je wilt voorkomen dat je geblesseerd raakt. Om het risico op blessures zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat je als topsporter de voor jouw belangrijke gewrichten en spieren op de juiste manier traint. Professionele sportbegeleiding is dan ook van belang als je op hoog niveau wilt presteren.

Sportbegeleiding met trainingsprogramma

Wij bieden (top) sportbegeleiding aan teams en individuele sporters. Met onze gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten blijf je als topsporter of amateursporter op hoog niveau fit en beperk je blessurerisico’s. In de sportbegeleiding denkt onze gespecialiseerde fysiotherapeut met je mee over jouw wensen om meer uit jezelf te halen. In onze sportbegeleiding kun je gebruikmaken van de door ons speciaal ontwikkelde sportspecifieke trainingsprogramma’s om bijvoorbeeld krachtiger of sneller te worden.

Op dit moment leveren wij, in samenwerking met Mediweert, (top) sportbegeleiding aan het Regionaal talentencentrum (RTC) handboogschieten, RTC volleybal, Dames 1 hockeyvereniging Weert, medische begeleiding SV Laar. In het verleden Basket Academie Limburg en Irmato VC Weert

De (top)sportbegeleiding wordt bij Jouwfysio verzorgd door Raymond van Boxtel, Loek van der Putten Sander Kusters en Glenn Sonneville.

Wil je meer informatie over sportbegeleiding, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.