Welkom bij jouwfysio

Jouwfysio is onstaan uit de fusie tussen Fysiotherapiepraktijk van der Putten en ISP-Weert. Vanaf januari 2013 hebben Loek van der Putten en Raymond van Boxtel besloten om hun krachten te bundelen om zo nog meer mensen beter te kunnen helpen. Het team bestaat verder uit 10 andere enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten, ieder met verschillende specialisaties, én twee receptionistes. Naast onze locatie bij sportpark “St. Theunis“, maakt Jouwfysio deel uit van “het Gezondheidshuys,” in de wijk Moesel en vanaf 2019 hét nieuwe multi-disciplinaire gezondheidscentrum van Weert: “Gezondheidscentrum Leuken“. Hierin zitten o.a. Huisartsen, apotheek, tandarts en diverse andere gezondheids-instellingen samen onder éen dak.

We zijn enthousiast, verstaan ons vak en zijn betrokken. Laten we onszelf even voorstellen

 • Loek van der Putten
  Loek van der Putten Fysiotherapeut / Eigenaar
  BIG: 99050818304

  Sinds 1999 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, eerst in Duisburg en sinds 2004 in Weert. Vanaf 2014 heb ik, samen met Raymond van Boxtel, Jouwfysio opgericht. Een praktijk die gevestigd is in Het Gezondheidshuys met een dependance op st. Theunis. Als professional richt ik mij op complexe problematiek en de mens achter de klacht. Sportfysiotherapie en multidisciplinaire samenwerking binnen netwerken als Parkinsonnet, MDS Weert/Topzorg Nederweert, Big Move en Mediweert zijn mijn aandachtsgebieden.
  De vele cursussen en specialisaties geven mij de tools om mijzelf steeds te vernieuwen en uit te blijven dagen. Ik houd van open en betrokken communiceren met collega’s en met mijn klanten. De passie en gedrevenheid die ik hierdoor ervaar, zet ik ten volle in voor het best mogelijke behandelresultaat.

 • Raymond van Boxtel
  Raymond van Boxtel Fysiotherapeut/ Eigenaar
  BIG: 19057922204

  Een geboren en getogen Weertenaar. Sportiviteit, gezelligheid, overal mogelijkheden zien en een echte teamplayer zijn begrippen die helemaal van toepassing zijn op mij. Revalidatie en training van (top)sporters zijn mijn passie en specialiteit. Daarnaast behandel ik veel andere orthopedische klachten, behandel ik met dry needling, en medical taping. Actieve revalidatie en een persoonlijke benadering zijn speerpunten in mijn functie als fysiotherapeut. In 2002 studeerde ik af als fysiotherapeut. Binnen Jouwfysio heb ik samen met Loek de dagelijkse leiding. Ik ben werkzaam op locatie Oudenakkerstraat en locatie st. Theunis

 • Yvonne Cuypers
  Yvonne Cuypers Manueel Therapeut MSc.
  BIG: 19912807304

  Ik ben Yvonne Cuijpers en ben sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut bij Loek van der Putten en aansluitend bij Jouwfysio. Vanaf 2015 ben ik gespecialiseerd MSc. manueel therapeut. In september ga ik starten met de CRAFTA opleiding, een specialisatie in het behandelen van nek- hoofd- kaak- en aangezichtspijn.  Naast de algemene fysiotherapie verzorg ik samen met enkele collega’s de longrevalidatie, dry needling en ben ik werkzaam in de actieve revalidatie van orthopedische en postoperatieve klachten. Ik ben leergierig en blijf mijzelf graag ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Betrokkenheid, gedrevenheid en een persoonlijke benadering zijn belangrijke speerpunten in mijn behandeling.

 • Wendy Clement
  Wendy Clement Geriatrie Fysiotherapeut MSc.
  BIG: 39914834604

  In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en sinds 2012 ben ik begonnen met werken bij de praktijk van Loek en later aansluitend bij Jouwfysio. Binnen de praktijk verzorg ik de behandeltrajecten voor etalagebenen en MS, waarvoor ik aangesloten ben bij Claudicationet en MS zorg Nederland. Daarnaast ben ik vanaf 2016 afgestudeerd als Master Geriatriefysiotherapeute en verzorg ik samen met enkele collega’s de algemene en complexere ouderenzorg binnen de praktijk. Als één van de grondleggers van het Geriatrienetwerk Weert/Nederweert/Cranendonck proberen we dan ook de geriatriefysiotherapie meer bekendheid te geven en verder uit te werken.

  Samen met de patiënt naar zijn/haar doel toe werken om zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk te worden/blijven is mijn streven en dit doe ik met veel plezier in deze mooie praktijk.

 • Joany Bos-Niessen
  Joany Bos-Niessen Oncologie fysiotherapeut MSc.
  BIG: 09917365504

  Opgegroeid en woonachtig in Nederweert. Sinds 2013 ben ik afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut binnen de praktijk. In 2019 heb ik de vierjarige masteropleiding oncologie fysiotherapie afgerond, een specialisatie in het behandelen van kankerpatiënten. Ik ben lid van OncoNetZuyd, een samenwerkingsverband van ervaren en geregistreerde oncologiefysiotherapeuten die nauw samenwerken met andere zorgprofessionals. Daarnaast ben ik werkzaam in de longrevalidatie, hand en polsklachten, schouderklachten en dry needling. Ik omschrijf mezelf als enthousiast, gedreven en sportief. Streven naar het zo optimaal mogelijk kunnen functioneren met aandacht voor de patiënt, middels een actieve aanpak vind ik een uitdaging.

 • Suzanne Bergh
  Suzanne Bergh Bekkenfysiotherapeut MSc.
  BIG: 69065518204

  Ik ben Suzanne en ben woonachtig in Weert. Binnen de praktijk verzorg ik de bekkenfysiotherapie. In 2013 heb ik deze Master specialisatie behaald, na het volgen van een 3 jarige opleiding. Een bekkenfysiotherapeut behandeld klachten in en rondom het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Bijv. bekkenpijn, urineverlies of obstipatie. Sinds 2006 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de particuliere praktijk en heb ik me continu persoonlijk doorontwikkeld. Zo ben ik ook thuis in dry needling en de actieve revalidatie waar we binnen Jouwfysio veel waarde aan hechten. Mijn speerpunten tijdens de behandeling zijn een professionele, actieve en multidisciplinaire aanpak waarbij de patiënt centraal staat. Dit zorgt ervoor dat doelen voor de lange termijn worden nagestreefd.

 • Sander Kusters
  Sander Kusters Sportfysiotherapeut
  BIG: 89919436704

  Ik ben Sander Kusters. In 2012 ben ik afgestudeerd tot docent lichamelijke opvoeding aan de sporthogeschool te Tilburg. Door mijn passie met sport en het functioneren van het menselijk lichaam heb ik daarna doorgestudeerd tot fysiotherapeut op de Fontys hogeschool te Eindhoven. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Jouwfysio. Sindsdien heb ik het Mulligan concept en de tweejarige studie tot ESP sportfysiotherapeut afgerond. In 2018 zijn we begonnen met het Big Move traject waar ik als groepsbegeleider functioneer. Naast mijn sportieve interesses ben ik leergierig en heb ik aandacht voor de patiënt en de persoon achter de klacht.

 • Janneke Janssen
  Janneke Janssen Neurorevalidatie en innovatie MSc.
  BIG: 49918318804

  Mijn naam is Janneke Janssen en in woon in Nederweert. In 2014 heb ik mijn bachelor voor fysiotherapie behaald in Nieuwegein. Sinds 2016 werk ik fulltime bij Jouwfysio. Ik werk graag samen met het multidisciplinaire team van Het Gezondheidshuys. Het liefst zie ik patiënten met een neurologisch ziektebeeld. In 2018 heb ik de masteropleiding neurorevalidatie innovatie en implementatie afgerond. Hierin ben ik bezig geweest met een aanvullend programma voor mensen met de ziekte van Parkinson, namelijk: Mindful bewegen. Positiviteit, oprechte communicatie en een passende verbinding vind ik heel belangrijk.

 • Glenn Sonneville
  Glenn Sonneville Musculoskeletaal sportfysiotherapeut MSc. i.o.
  BIG: 29919753104

  Ik ben een geboren en getogen Weertenaar. Vanaf 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Jouwfysio. In september 2017 ben ik begonnen aan de master musculoskeletale revalidatie, met als specialisatie sportfysiotherapie. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik een fanatiek voetballer van SV Laar. Waarmee we sinds het seizoen 2017/2018 een samenwerking zijn aangegaan. Op dinsdagavond verzorg ik hier het sportspreekuur. In de praktijk richt ik me op de volgende gebieden: algemene fysiotherapie, orthopedische revalidatie, sport gerelateerde klachten, dry needling, longrevalidatie (COPD en Astma) en schouderklachten.

 • Floor Kamerbeek
  Floor Kamerbeek Fysiotherapeut
  BIG: 19918585204

  Ik ben Floor en ben een getogen Weertse en werk vanaf december 2017 bij Jouwfysio. Ik vertrok acht jaar geleden naar Utrecht om daar de opleiding fysiotherapie te gaan volgen. Na werkervaring op te hebben gedaan in Utrecht, ben ik naar Amsterdam verhuisd, waar ik drie jaar heb gewerkt als fysiotherapeut in de ouderenzorg. In deze jaren is mijn interesse voor deze patiëntengroep sterk gegroeid. Ouderen begeleiden naar meer vitaliteit en zelfstandigheid vind ik fantastisch en de samenwerking aangaan met verschillende zorgprofessionals in de geriatrie maakt het werk afwisselend en zinvol.

   

  • Lieke Das
   Lieke Das Fysiotherapeut
   BIG: 09922777204

   Mijn naam is Lieke Das, ik kom uit Budel en sinds 2017 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Jouwfysio. Na mijn opleiding Sport en Beweging in Eindhoven heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut voltooid in Breda. Ik heb werkervaring opgedaan met mensen met een verstandelijke beperking en complexe neurologische aandoeningen op Kempenhaeghe. Hier binnen de praktijk zie ik allerlei soorten blessures voorbij komen, maar houd me ook veel bezig met de zorg rondom onze MS patiënten. Namens Jouwfysio ben ik samen met Wendy aangesloten bij het MS Netwerk Nederland.

    

   • Mitchell Sonneville
    Mitchell Sonneville Fysiotherapeut
    • Linda Tullemans-Geelen
     Linda Tullemans-Geelen Administratief medewerkster / receptioniste

     Sinds maart 2015 maak ik deel uit van dit leuke team. Samen met Mieke zorg ik voor de ondersteuning van de fysiotherapeuten.
     Met veel plezier doe ik de administratieve werkzaamheden binnen de praktijk.

     • Mieke Baudoin-Snijders
      Mieke Baudoin-Snijders Administratief medewerkster / receptioniste

      Ik ben Mieke en woon in het Brabantse Maarheeze en werk sinds februari 2017 als baliemedewerkster bij Jouwfysio. Eerder heb ik al bij een andere fysiotherapiepraktijk gewerkt. Als baliemedewerkster heb ik veel contact met patienten en vind dat deze op nummer één staan. Met onze persoonlijke werkwijze proberen we ervoor te zorgen dat elk contact met de patiënt eindigt met een tevreden en vertrouwd gevoel. Een blije, tevreden patiënt, dat is het allermooiste.

      Wij leveren fysiotherapie op maat

      Wij stellen samen een plan op om jou van je klacht af te helpen, je te helpen revalideren, of je doelen te behalen

      Onze expertises en specialiteiten

      We leren iedere dag bij en volgen nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet.

      Jij als persoon staat centraal en wij bieden zorg op maat.
      Fysiotherapie
      Signaleren en doorverwijzen
      Luisteren en feedback
      Kwaliteit staat voor zorg op maat
      (Top)sportbegeleiding
      Diagnose en plan van aanpak
      Multidisciplinaire zorg
      Complexe zorgproblematiek

      Partners waarmee we samenwerken

      We werken veel samen met andere specialisten. Ons netwerk en onze manier van werken stelt ons in staat om jou de best mogelijke zorg te kunnen bieden