Welkom bij jouwfysio

Welkom bij Jouwfysio
Jouwfysio opende in januari 2013 haar deuren op de Oudenakkerstraat 63 in Weert. Raymond van Boxtel en Loek van der Putten bundelden hun krachten en ervaring en fuseerden hun praktijken tot één Jouwfysio. Het team van Jouwfysio bestaat inmiddels uit 15 gedreven therapeuten en twee baliemedewerksters die het eerste aanspreekpunt vormen voor onze cliënten. Verdeeld over twee locaties biedt het team van Jouwfysio een diversiteit aan behandelvormen en expertise. Wij zijn gevestigd in het Gezondheidshuys,
en Gezondheidscentrum Leuken, waar wij een nauwe samenwerking hebben met andere zorgverleners onder eenzelfde dak.

We zijn enthousiast, verstaan ons vak en zijn betrokken. Laten we onszelf even voorstellen

 • Loek van der Putten
  Loek van der Putten Fysiotherapeut - Parkinson/Neurologie - COVID revalidatie - Eigenaar
  BIG: 99050818304

  Sinds 1999 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, eerst in Duisburg en sinds 2004 in Weert. Vanaf 2014 heb ik, samen met Raymond van Boxtel, Jouwfysio opgericht. Een praktijk die gevestigd is in Het Gezondheidshuys met een dependance op st. Theunis. Als professional richt ik mij op complexe problematiek en de mens achter de klacht. Sportfysiotherapie en multidisciplinaire samenwerking binnen netwerken als Parkinsonnet, MDS Weert/Topzorg Nederweert, Big Move en Mediweert zijn mijn aandachtsgebieden.
  De vele cursussen en specialisaties geven mij de tools om mijzelf steeds te vernieuwen en uit te blijven dagen. Ik houd van open en betrokken communiceren met collega’s en met mijn klanten. De passie en gedrevenheid die ik hierdoor ervaar, zet ik ten volle in voor het best mogelijke behandelresultaat.

 • Raymond van Boxtel
  Raymond van Boxtel Fysiotherapeut - COVID revalidatie - Eigenaar
  BIG: 19057922204

  Een geboren en getogen Weertenaar. Sportiviteit, gezelligheid, overal mogelijkheden zien en een echte teamplayer zijn begrippen die helemaal van toepassing zijn op mij. Revalidatie en training van (top)sporters zijn mijn passie en specialiteit. Daarnaast behandel ik veel andere orthopedische klachten, behandel ik met dry needling, en medical taping. Actieve revalidatie en een persoonlijke benadering zijn speerpunten in mijn functie als fysiotherapeut. In 2002 studeerde ik af als fysiotherapeut. Binnen Jouwfysio heb ik samen met Loek de dagelijkse leiding.

 • Yvonne Cuypers
  Yvonne Cuypers Manueel Therapeut MSc.
  BIG: 19912807304

  Ik ben Yvonne Cuijpers en ben sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut bij Loek van der Putten en aansluitend bij Jouwfysio. Vanaf 2015 ben ik gespecialiseerd MSc. manueel therapeut. In september ga ik starten met de CRAFTA opleiding, een specialisatie in het behandelen van nek- hoofd- kaak- en aangezichtspijn.  Naast de algemene fysiotherapie verzorg ik samen met enkele collega’s de longrevalidatie, dry needling en ben ik werkzaam in de actieve revalidatie van orthopedische en postoperatieve klachten. Ik ben leergierig en blijf mijzelf graag ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Betrokkenheid, gedrevenheid en een persoonlijke benadering zijn belangrijke speerpunten in mijn behandeling.

 • Wendy Clement
  Wendy Clement Geriatriefysiotherapeut MSc.
  BIG: 39914834604

  In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en sinds 2012 ben ik begonnen met werken bij de praktijk van Loek en later aansluitend bij Jouwfysio. Binnen de praktijk verzorg ik de behandeltrajecten voor etalagebenen en MS, waarvoor ik aangesloten ben bij Claudicationet en MS zorg Nederland. Daarnaast ben ik vanaf 2016 afgestudeerd als Master Geriatriefysiotherapeute en verzorg ik samen met enkele collega’s de algemene en complexere ouderenzorg binnen de praktijk. Als één van de grondleggers van het Geriatrienetwerk Weert/Nederweert/Cranendonck proberen we dan ook de geriatriefysiotherapie meer bekendheid te geven en verder uit te werken.

  Samen met de patiënt naar zijn/haar doel toe werken om zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk te worden/blijven is mijn streven en dit doe ik met veel plezier in deze mooie praktijk.

 • Sander Kusters
  Sander Kusters Sportfysiotherapeut
  BIG: 89919436704

  Ik ben Sander Kusters. In 2012 ben ik afgestudeerd tot docent lichamelijke opvoeding aan de sporthogeschool te Tilburg. Door mijn passie met sport en het functioneren van het menselijk lichaam heb ik daarna doorgestudeerd tot fysiotherapeut op de Fontys hogeschool te Eindhoven. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Jouwfysio. Sindsdien heb ik het Mulligan concept en de tweejarige studie tot ESP sportfysiotherapeut afgerond. In 2018 zijn we begonnen met het Big Move traject waar ik als groepsbegeleider functioneer. Naast mijn sportieve interesses ben ik leergierig en heb ik aandacht voor de patiënt en de persoon achter de klacht.

 • Janneke Janssen
  Janneke Janssen Neurorevalidatie en innovatie MSc.
  BIG: 49918318804

  Mijn naam is Janneke Janssen en in woon in Nederweert. In 2014 heb ik mijn bachelor voor fysiotherapie behaald in Nieuwegein. Sinds 2016 werk ik fulltime bij Jouwfysio. Ik werk graag samen met het multidisciplinaire team van Het Gezondheidshuys. Het liefst zie ik patiënten met een neurologisch ziektebeeld. In 2018 heb ik de masteropleiding neurorevalidatie innovatie en implementatie afgerond. Hierin ben ik bezig geweest met een aanvullend programma voor mensen met de ziekte van Parkinson, namelijk: Mindful bewegen. Positiviteit, oprechte communicatie en een passende verbinding vind ik heel belangrijk.

 • Glenn Sonneville
  Glenn Sonneville Musculoskeletaal sportfysiotherapeut MSc. - COVID revalidatie
  BIG: 29919753104

  Ik ben een geboren en getogen Weertenaar. Vanaf 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Jouwfysio. In september 2017 ben ik begonnen aan de master musculoskeletale revalidatie, met als specialisatie sportfysiotherapie. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik een fanatiek voetballer van SV Laar. Waarmee we sinds het seizoen 2017/2018 een samenwerking zijn aangegaan. Op dinsdagavond verzorg ik hier het sportspreekuur. In de praktijk richt ik me op de volgende gebieden: algemene fysiotherapie, orthopedische revalidatie, sport gerelateerde klachten, dry needling, longrevalidatie (COPD en Astma) en schouderklachten.

 • Floor Kamerbeek
  Floor Kamerbeek Geriatriefysiotherapeut
  BIG: 19918585204

  Ik ben Floor en ben een getogen Weertse. Sinds december 2017 werk ik bij Jouwfysio, waar ik samen met Wendy de Geriatrische patiënten behandel. Mijn opleiding tot fysiotherapeute volgde ik in Utrecht, waarna ik werkervaring op heb gedaan in Utrecht en Amsterdam. Ik ben eigenlijk direct in de ouderenzorg gerold en deze tak binnen de fysiotherapie heeft altijd mijn interesse gewekt. Middels cursussen en opleidingen heb ik mij verder verdiept in de ouder wordende mens en is mijn voorliefde voor deze patiëntengroep sterk gegroeid. Ouderen begeleiden naar meer vitaliteit en zelfstandigheid vind ik fantastisch en de samenwerking aangaan met verschillende zorgprofessionals in de geriatrie maakt het werk afwisselend en zinvol.

 • Lieke Das
  Lieke Das Fysiotherapeut - MS zorg
  BIG: 09922777204

  Mijn naam is Lieke Das, ik kom uit Budel en sinds 2017 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Jouwfysio. Na mijn opleiding Sport en Beweging in Eindhoven heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut voltooid in Breda. Ik heb werkervaring opgedaan met mensen met een verstandelijke beperking en complexe neurologische aandoeningen op Kempenhaeghe. Hier binnen de praktijk zie ik allerlei soorten blessures voorbij komen, maar houd me ook veel bezig met de zorg rondom onze MS patiënten. Namens Jouwfysio ben ik samen met Wendy aangesloten bij het MS Netwerk Nederland.

   

 • Mitchell Sonneville
  Mitchell Sonneville Fysiotherapeut - COVID revalidatie
  BIG: 69926274804

  Ik ben Mitchell, ik kom uit Weert en vanaf juli 2019 ben ik werkzaam bij Jouwfysio. Voordat ik fysiotherapie ging studeren heb ik orthobewegingagogie en zwemleider gestudeerd op het CIOS sport en bewegen, te Sittard. Daarna ben ik naar Zuyd hogeschool gegaan om mijn fysiotherapeutische propedeuse te behalen. Sindsdien heb ik de opleiding tot fysiotherapeut vervolgd op de Fontys paramedisch Hogeschool in Eindhoven. Naast het werken bij Jouwfysio ben ik te vinden op het voetbalveld, waar ik met volle overgave voor het hoogst haalbare resultaat wil gaan. Tot op heden houd ik mij in de praktijk bezig met verschillende klachten. In de komende jaren wil ik mijzelf nog verder specialiseren, welke specialisatie dit gaat zijn is voor mij nog onbekend.

 • Ingrid de Hoogh
  Ingrid de Hoogh Fysiotherapeut - Arbeidsfysiotherapie - Leefstijl - COVID-revalidatie
  BIG: 99060840804

  Ik ben Ingrid, ik kom uit Noorwegen en ben woonachtig in Eindhoven. Voor mijn studie fysiotherapie ben ik in 1999 naar Nederland verhuisd. De laatste 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in onder andere arbeid gerelateerde klachten en leefstijl gerelateerde problematiek.

  Vanaf maart 2021 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Jouwfysio. Als fysiotherapeut wil ik bijdragen aan het bevorderen van een gezonder en vitaler leven van cliënten. Samen probeer ik er achter te komen waar de mogelijkheden liggen voor een optimaal herstel. Inzicht en bewustwording draagt bij om de cliënt te motiveren om zijn doelen te behalen.

  Naast de algemene fysiotherapie verzorg ik ook de COVID herstelzorg. Ik ben gedreven in wat ik doe en denk in mogelijkheden, niet in beperkingen.

 • Moniek Vissers
  Moniek Vissers Oncologie fysiotherapeut MSc. - Lymfdreinage
  BIG: 99918428504

  Ik ben Moniek en woon samen met mijn vriend in Sevenum. In 2014 ben ik in Heerlen afgestudeerd als fysiotherapeut en ben vervolgens direct begonnen met de opleiding tot oedeemfysiotherapeut. Ook verzorg ik de behandeltrajecten voor mensen met perifeer arterieel vaatlijden (etalagebenen). Hiervoor ben ik sinds 2016 aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. Vervolgens heb ik me verder gespecialiseerd in de richting van lymfologie en oncologie met de masteropleiding Revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie met de pre-master Lymfologie en Oncologie.

  Sinds 1 juni 2021 maak ik deel uit van het team Jouwfysio. Ik behandel met name oncologie- en oedeempatiënten en vind het fijn om in welke fase dan ook iets te kunnen en mogen betekenen voor deze patiëntengroep. Ook ben ik aangesloten bij het Fyneon, het Fysiotherapie Netwerk Oncologie, waardoor ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en zo kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg kan leveren aan mensen met kanker.

  Ik vind het heel belangrijk om samen te werken, want een optimale samenwerking tussen verschillende disciplines zorgt in mijn ogen voor een duurzaam resultaat.

 • Yvon Bruynen
  Yvon Bruynen Sportfysiotherapeut MSc.
  BIG: 49911760704

  Ik ben Yvon Bruynen en ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeute. Omdat ik altijd geïnteresseerd was in de sportende mens heb daarna de opleidingen sportrevalidatie en dry needling gevolgd. Vervolgens heb ik in 2016 de masteropleidinig tot Sportfysiotherapeut afgerond. Tijdens mijn loopbaan ben ik bij diverse sporten actief betrokken geweest, zowel in de breedte- als de topsport en heb ik veel (sport)revalidaties begeleid.

  Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij Jouwfysio. Ik hou van een persoonlijke benadering, verdiep me graag in de persoon en ben van een actieve aanpak. Indien nodig zoek ik graag de samenwerking met collega’s of andere (para)medici.  Ik zie het als een uitdaging om samen aan de slag te gaan met als doel het hoogst haalbare eruit te halen.

 • Daphne Smeets
  Daphne Smeets Fysiotherapeut
  BIG: 59927539304

  Ik ben Daphne Smeets en ben een geboren en getogen Weertse. Voordat ik aan de opleiding fysiotherapie begon heb ik in 2018 de opleiding tot mbo-verpleegkundige afgerond.

  In 2022 studeerde ik af aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Nadat ik bij Jouwfysio een fijne stageperiode heb gehad, ben ik hier nu werkzaam. In september 2024 start ik met de Masteropleiding neurorevalidatie.

  Naast het studeren en werken in de praktijk ben ik ook te vinden in de sporthal om een lekker potje te volleyballen.

  Samen met de patiënt streef ik voor het hoogst haalbare resultaat in een gemoedelijke omgeving.

 • Selwin Weitz
  Selwin Weitz Fysiotherapeut - MSc. Manueel therapeut i.o.
  BIG: 59933175404

  Ik ben Selwin Weitz, ik kom uit Ittervoort en ben sinds juli 2023 onderdeel van het team van Jouwfysio. Mijn eerste studie betrof het CIOS waar ik de richting personal trainer heb gevolgd. Hierna ben ik fysiotherapie gaan studeren op ZUYD hogeschool en sinds september 2023 ben ik gestart met de masteropleiding manuele therapie. Ik richt mij dan ook met name op klachten binnen het musculoskeletale domein en heb een actieve aanpak hierin. 

  Buiten het werk om ben ik veelal te vinden op de ijsbaan in Eindhoven waar ik op recreatief niveau ijshockey speel.  

  Ik streef ernaar samen met de patiënt de oorzaak van de klacht aan te pakken. Om zo doelgericht, efficiënt maar ook persoonlijke zorg te kunnen bieden.  

 • Mieke Baudoin-Snijders
  Mieke Baudoin-Snijders Administratief medewerkster / receptioniste

  Ik ben Mieke en woon in het Brabantse Maarheeze en werk sinds februari 2017 als baliemedewerkster bij Jouwfysio. Eerder heb ik al bij een andere fysiotherapiepraktijk gewerkt. Als baliemedewerkster heb ik veel contact met patienten en vind dat deze op nummer één staan. Met onze persoonlijke werkwijze proberen we ervoor te zorgen dat elk contact met de patiënt eindigt met een tevreden en vertrouwd gevoel. Een blije, tevreden patiënt, dat is het allermooiste.

 • Linda Tullemans-Geelen
  Linda Tullemans-Geelen Administratief medewerkster / receptioniste

  Sinds maart 2015 maak ik deel uit van dit leuke team. Samen met Mieke zorg ik voor de ondersteuning van de fysiotherapeuten.
  Met veel plezier doe ik de administratieve werkzaamheden binnen de praktijk.

Wij leveren fysiotherapie op maat

Wij stellen samen een plan op om jou van je klacht af te helpen, je te helpen revalideren, of je doelen te behalen

Onze expertises en specialiteiten

We leren iedere dag bij en volgen nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet.

Jij als persoon staat centraal en wij bieden zorg op maat.
Fysiotherapie
Signaleren en doorverwijzen
Luisteren en feedback
Kwaliteit staat voor zorg op maat
(Top)sportbegeleiding
Diagnose en plan van aanpak
Multidisciplinaire zorg
Complexe zorgproblematiek

Partners waarmee we samenwerken

We werken veel samen met andere specialisten. Ons netwerk en onze manier van werken stelt ons in staat om jou de best mogelijke zorg te kunnen bieden