Welkom bij jouwfysio

Jouwfysio is onstaan uit de fusie tussen Fysiotherapiepraktijk van der Putten en ISP-Weert. Vanaf januari 2013 hebben Loek van der Putten en Raymond van Boxtel besloten om hun krachten te bundelen om zo nog meer mensen beter te kunnen helpen. Het team bestaat verder uit 8 andere enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten, ieder met verschillende specialisaties. Jouwfysio is te vinden op 2 locaties in Weert; naast onze vestiging bij het sportpark St. Theunis maakt Jouwfysio deel uit van het Gezondheidshuys, hét nieuwe gezondheidscentrum in Weert.

We zijn enthousiast, verstaan ons vak en zijn betrokken. Laten we onszelf even voorstellen

 • Loek van der Putten
  Loek van der Putten Fysiotherapeut / Eigenaar

  Sinds 1999 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, eerst in Duisburg en sinds 2004 in Weert. Vanaf 2014 heb ik, samen met Raymond van Boxtel, Jouwfysio opgericht. Een praktijk die gevestigd is in Het Gezondheidshuys met een dependance op st. Theunis. Als professional richt ik mij op complexe problematiek en de mens achter de klacht. Sportfysiotherapie en multidisciplinaire samenwerking binnen netwerken als Parkinsonnet, MDS Weert/Topzorg Nederweert, Big Move en Mediweert zijn mijn aandachtsgebieden.
  De vele cursussen en specialisaties geven mij de tools om mijzelf steeds te vernieuwen en uit te blijven dagen. Ik houd van open en betrokken communiceren met collega’s en met mijn klanten. De passie en gedrevenheid die ik hierdoor ervaar, zet ik ten volle in voor het best mogelijke behandelresultaat.

 • Raymond van Boxtel
  Raymond van Boxtel Fysiotherapeut / Eigenaar

  Een geboren en getogen Weertenaar. Sportiviteit, gezelligheid, overal mogelijkheden zien en een echte teamplayer zijn begrippen die helemaal van toepassing zijn op mij. Revalidatie en training van (top)sporters zijn mijn passie en specialiteit. Daarnaast behandel ik veel andere orthopedische klachten, behandel ik met dry needling, en medical taping. Actieve revalidatie en een persoonlijke benadering zijn speerpunten in mijn functie als fysiotherapeut. In 2002 studeerde ik af als fysiotherapeut. Binnen Jouwfysio heb ik samen met Loek de dagelijkse leiding. Ik ben werkzaam op locatie Oudenakkerstraat en locatie st. Theunis

 • Yvonne Cuypers
  Yvonne Cuypers Fysiotherapeut / Manueel Therapeut MSc.

  Ik ben Yvonne Cuijpers en ben sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut bij Loek van der Putten en aansluitend bij Jouwfysio. Vanaf 2015 ben ik gespecialiseerd MSc. manueel therapeut. Naast de algemene fysiotherapie verzorg ik samen met enkele collega’s de longrevalidatie (COPD en Astma), dry needling en ben ik werkzaam in de actieve revalidatie van orthopedische en postoperatieve klachten. Ik ben leergierig en blijf mijzelf graag ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Betrokkenheid, gedrevenheid en een persoonlijke benadering zijn belangrijke speerpunten in mijn behandeling.

   

   

   

 • Wendy Clement
  Wendy Clement Fysiotherapeut / Geriatrie Fysiotherapeut MSc.

  Ik ben Wendy Clement en ik kom uit Brabant. Momenteel ben ik woonachtig in België met mijn gezinnetje. Sinds 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, in 2012 ben ik begonnen bij Loek en aansluitend bij Jouwfysio. Mijn specialisatie in de praktijk is de Geriatrie(ouderenzorg), hier ben ik ook in regio Weert actief mee bezig om dit verder op te starten en uit te breiden. Daarnaast behandel ik veel patiënten met etalagebenen en multiple sclerose (MS). Samen met de patiënt naar zijn of haar doel toe werken om zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk te worden en blijven is mijn streven en dit doe ik met veel plezier in deze praktijk.

 • Joany Bos-Niessen
  Joany Bos-Niessen Fysiotherapeut / Oncologie fysiotherapeut MSc. i.o.

  Opgegroeid en woonachtig in Nederweert. Sinds 2013 ben ik afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut binnen de praktijk. Momenteel zit ik in mijn afstudeerfase van de vierjarige master oncologie fysiotherapie, een specialisatie in het behandelen van kankerpatiënten. Ik ben lid van OncoNetZuyd, een samenwerkingsverband van ervaren en geregistreerde oncologiefysiotherapeuten die nauw samenwerken met andere zorgprofessionals. Daarnaast ben ik werkzaam in de longrevalidatie (COPD en Astma), hand en polsklachten, schouderklachten en dry needling. Samen met Glenn ben ik lid van de medische commissie bij SV Laar, waar ik voetbal. Ik omschrijf mezelf als enthousiast, gedreven en sportief. Streven naar het zo optimaal mogelijk kunnen functioneren met aandacht voor de patiënt, middels een actieve aanpak vind ik een uitdaging.

 • Suzanne Bergh
  Suzanne Bergh Fysiotherapeut / Bekkenfysiotherapeut MSc.

  Ik ben Suzanne en ben woonachtig in Weert. Binnen de praktijk verzorg ik de bekkenfysiotherapie. In 2013 heb ik deze Master specialisatie behaald, na het volgen van een 3 jarige opleiding. Een bekkenfysiotherapeut behandeld klachten in en rondom het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Bijv. bekkenpijn, urineverlies of obstipatie. Sinds 2006 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de particuliere praktijk en heb ik me continu persoonlijk doorontwikkeld. Zo ben ik ook thuis in dry needling en de actieve revalidatie waar we binnen Jouwfysio veel waarde aan hechten. Mijn speerpunten tijdens de behandeling zijn een professionele, actieve en multidisciplinaire aanpak waarbij de patiënt centraal staat. Dit zorgt ervoor dat doelen voor de lange termijn worden nagestreefd.

   

   

   

 • Glenn Sonneville
  Glenn Sonneville Fysiotherapeut / Musculoskeletaal sportfysiotherapeut MSc. i.o.

  Ik ben een geboren en getogen Weertenaar. Vanaf 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Jouwfysio. In september 2017 ben ik begonnen aan de master musculoskeletale revalidatie, gericht op sportfysiotherapie. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik een fanatiek voetballer van SV Laar. Waarmee we sinds het seizoen 2017/2018 een samenwerking zijn aangegaan, waarin ik op donderdagavond een hersteltraining verzorg. In de praktijk richt ik me op de volgende gebieden: algemene fysiotherapie, orthopedische revalidatie, sport gerelateerde klachten, dry needling, longrevalidatie (COPD en Astma) en schouderklachten.

   

   

 • Janneke Janssen
  Janneke Janssen Fysiotherapeut / Neurorevalidatie en innovatie MSc.

  Mijn naam is Janneke Janssen en in woon in Nederweert. In 2014 heb ik mijn bachelor voor fysiotherapie behaald in Nieuwegein. Sinds 2016 werk ik fulltime bij Jouwfysio. Ik werk graag samen met het multidisciplinaire team van Het Gezondheidshuys. Het liefst zie ik patiënten met een neurologisch ziektebeeld. In 2018 heb ik de masteropleiding neurorevalidatie innovatie en implementatie afgerond. Hierin ben ik bezig geweest met een aanvullend programma voor mensen met de ziekte van Parkinson, namelijk: Mindful bewegen. Positiviteit, oprechte communicatie en een passende verbinding vind ik heel belangrijk.

   

   

   

 • Sander Kusters
  Sander Kusters Fysiotherapeut / Sportfysiotherapeut i.o.

  Ik ben Sander Kusters. In 2012 ben ik afgestudeerd tot docent lichamelijke opvoeding aan de sporthogeschool te Tilburg. Door mijn passie met sport en het functioneren van het menselijk lichaam heb ik daarna doorgestudeerd tot fysiotherapeut op de Fontys hogeschool te Eindhoven. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Jouwfysio. Sindsdien heb ik het Mulligan concept afgerond en ben ik momenteel bezig aan de tweejarige studie tot ESP sportfysiotherapeut. In 2018 zijn we begonnen met het Big Move traject waar ik als groepsbegeleider functioneer. Naast mijn sportieve interesses ben ik leergierig en heb ik aandacht voor de patiënt en de persoon achter de klacht.

 • Floor Kamerbeek
  Floor Kamerbeek Fysiotherapeut

  Ik ben Floor en ben een getogen Weertse en werk vanaf december 2017 bij Jouwfysio. Ik vertrok acht jaar geleden naar Utrecht om daar de opleiding fysiotherapie te gaan volgen. Na werkervaring op te hebben gedaan in Utrecht, ben ik naar Amsterdam verhuisd, waar ik drie jaar heb gewerkt als fysiotherapeut in de ouderenzorg. In deze jaren is mijn interesse voor deze patiëntengroep sterk gegroeid. Ouderen begeleiden naar meer vitaliteit en zelfstandigheid vind ik fantastisch en de samenwerking aangaan met verschillende zorgprofessionals in de geriatrie maakt het werk afwisselend en zinvol.

   

  • Lieke Das
   Lieke Das Fysiotherapeut

   Mijn naam is Lieke Das en ik ben sinds 1 mei werkzaam bij Jouwfysio. 25 jaar geleden ben ik geboren in Budel, en ik woon sinds 2 jaar samen met mijn vriendje in Eindhoven. Na het behalen van mijn diploma op het Bisschoppelijk College in Weert ben ik naar het ROC Sport en Beweging gegaan in Eindhoven, waar ik 4 jaar later afstudeerde als bewegingsagoog. Het studeren smaakte naar meer en met veel enthousiasme ben ik aan mijn opleiding tot Fysiotherapie begonnen op het Avans in Breda. Vorig jaar in juni ben ik afgestudeerd en inmiddels ben ik nu bijna een jaartje aan het werk. Naast Jouwfysio ben ik ook werkzaam op Kempenhaeghe in Sterksel, waar ik werk met patiënten met een (meervoudige) beperking en epilepsie. Daarnaast heb ik ook cursussen Medical Taping en Sportmassage gevolgd. In mijn vrijetijd volleybal ik met veel plezier bij vc Ledûb in Budel, loop ik hard, doe ik aan yoga en vind ik het heel leuk om te lezen. Ik vind het super leuk dat ik weer aan de slag kan hier in Weert, dus ik zie jullie allemaal graag in de praktijk!

    

   • Linda Tullemans-Geelen
    Linda Tullemans-Geelen Administratief medewerkster / receptioniste

    Sinds maart 2015 maak ik deel uit van dit leuke team. Samen met Mieke zorg ik voor de ondersteuning van de fysiotherapeuten.
    Met veel plezier doe ik de administratieve werkzaamheden binnen de praktijk.

    • Mieke Baudoin-Snijders
     Mieke Baudoin-Snijders Administratief medewerkster / receptioniste

     Ik ben Mieke en woon in het Brabantse Maarheeze en werk sinds februari 2017 als baliemedewerkster bij Jouwfysio. Eerder heb ik al bij een andere fysiotherapiepraktijk gewerkt. Als baliemedewerkster heb ik veel contact met patienten en vind dat deze op nummer één staan. Met onze persoonlijke werkwijze proberen we ervoor te zorgen dat elk contact met de patiënt eindigt met een tevreden en vertrouwd gevoel. Een blije, tevreden patiënt, dat is het allermooiste.

     Wij leveren fysiotherapie op maat

     Wij stellen samen een plan op om jou van je klacht af te helpen, je te helpen revalideren, of je doelen te behalen

     Onze expertises en specialiteiten

     We leren iedere dag bij en volgen nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet.

     Jij als persoon staat centraal en wij bieden zorg op maat.
     Fysiotherapie
     Signaleren en doorverwijzen
     Luisteren en feedback
     Kwaliteit staat voor zorg op maat
     (Top)sportbegeleiding
     Diagnose en plan van aanpak
     Multidisciplinaire zorg
     Complexe zorgproblematiek

     Partners waarmee we samenwerken

     We werken veel samen met andere specialisten. Ons netwerk en onze manier van werken stelt ons in staat om jou de best mogelijke zorg te kunnen bieden

     Neem contact met ons op

     Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met je op

     Niet Leesbaar? Verander tekst. captcha txt