Fysiofitness is voor iedereen

Bewegen is voor iedereen belangrijk. Sporten helpt je om fit en gezond te blijven. Soms is sporten en een actieve levensstijl niet zo vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld door lichamelijke ongemakken, een chronische aandoening of doordat je simpelweg niet weet waar je moet beginnen. Onze Fysiofitness kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht, kleine groepen en begeleiding door een van onze fysiotherapeuten.

Fysiofitness onder begeleiding
Bij Jouwfysio kun je je gewoon aanmelden voor de Fysiofitness. Sluit de Fysiofitness aan op jouw fysiotherapeutisch behandeltraject, dan is een uitgebreide Fysiofitness intake vaak niet meer nodig. Ben je nog niet bekend in de praktijk, of hebben we je al een tijdje niet gezien, dan nemen wij altijd een intake af. We vragen eventuele lichamelijke ongemakken en ziekten uit. Zo krijgen we je wensen scherp en testen we op welk niveau je het beste kunt starten met sporten. Zo krijg je een fitnessprogramma op maat, dat je na een tijdje sporten bij ons evalueert met de betrokken fysiotherapeut.

Praktische zaken
De Fysiofitness bieden wij enkel aan op onze praktijk in het Gezondheidshuys op Moesel. Onze zaal leent zich perfect voor het sporten met een groep tot 14 personen. Sommige groepen zijn druk of zelfs al vol, op welke dag en tijdstip je komt sporten bespreken we dus graag van tevoren met je af. Heb je meer flexibiliteit nodig door bijvoorbeeld een wisselend werkrooster, laat het ons even weten, we denken graag met je mee. De Fysiofitness duurt één uur. De zaal wordt rondom de Fysiofitness tijden gebruikt voor fysiotherapie. Zorg er dus voor dat je op tijd bent, niet te vroeg, en dat je op tijd klaar bent.

We bieden 6 dagen per week, vaak 2 keer per dag Fysiofitness aan. Ook op de zaterdagochtend zijn wij dus geopend en kan je het weekend sportief starten.

Fysiofitness is geen verzekerde zorg. Wij bieden verschillende abonnementen aan. Kies dus een abonnement dat bij je past. Zie hier  de actuele fitnesstijden en tarieven.